• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Seniorengym

Bewegen is belangrijk zeker als u ouder wordt. Het houdt u langer fit. Botten en spieren worden sterker en uw coördinatie verbetert. Bewegen zorgt ervoor dat u in het dagelijks leven beter functioneert. Onze seniorengym is gericht op het verbeteren van kracht, mobiliteit, reactievermogen, conditie en balans. Ook uw geheugen wordt getraind. De lessen worden afgestemd op uw eigen mogelijkheden en wensen. Ongeacht uw leeftijd zult u de volledige reeks oefeningen kunnen uitvoeren.
Onze seniorengym is niet alleen goed voor u maar ook gezellig en leuk. Na de les drinken we met elkaar nog een kop koffie of thee.
Bent u geinteresseerd? Komt u dan een proefles meedoen. U kunt het hele jaar instromen.

 

Wanneer
Onze seniorengym onder begeleiding van een ervaren sportleraar of fysiotherapeut wordt gegeven op dinsdag en donderdag van 11.00 – 12.00 uur.
Op dinsdag kunt u kiezen welke spiergroepen u wilt trainen. De donderdagtraining is een groepsles waarin de oefeningen met de hele groep worden gedaan.

Vergoedingen
Het is mogelijk dat uw zorgverzekeraar een vergoeding geeft voor onze seniorengym vanuit uw aanvullende verzekering. Informeert u zelf even naar de voorwaarden bij uw verzekeraar.