• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Radioloog

 

Soms is het niet goed mogelijk de oorzaak van uw klachten te verklaren. Voor de behandeling van spieren en gewrichten door de fysiotherapeut is het belangrijk te weten wat de afwijking is. Echografie kan een hulpmiddel zijn om te zien wat de pijn kan verklaren in uw pezen of spieren. In beperkte mate kunnen ook uw gewrichten en botten in beeld gebracht worden. Als de diagnose gesteld is kan de fysiotherapeut met uw behandeling beginnen. Om te controleren of de behandeling het gewenste effect heeft kunnen we dat bij De Praktijk met echografie controleren.

Gerard Stapper is al langere tijd bezig met echografie van het bewegingsapparaat samen met de sportgeneeskunde en heeft dus een uitgebreide ervaring om de fysiotherapeut behulpzaam te zijn de ingestelde behandeling te vervolgen of te veranderen.


Gerard Stapper

Radioloog

Wanneer

Radioloog Gerard Stapper is elke maandagochtend vanaf 10.00 uur aanwezig na een afspraak met de praktijk. In overleg is Gerard er ook op andere tijden.


Vergoedingen

Voor het maken van een echo betaalt u een eigen bijdrage van € 30,00 aangezien de zorgverzekering de aanvraag van de fysiotherapeut niet vergoedt en de huisarts niet rechtstreeks aan kan vragen.