• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Artikel 4

Gepubliceerd op: 11-02-2019

Nieuw softwaresysteem met patiënten portaal!

Beste cliënt,

Graag informeren wij u over het volgende.

In onze fysiotherapiepraktijk werken we met een softwaresysteem voor onze praktijk- en patiëntenadministratie. Dit alles om al uw gegevens veilig en zorgvuldig op te kunnen slaan. Wij zijn deze week overgestapt op dit nieuwe systeem, waarmee onze praktijk een mooie stap naar de toekomst kan maken.

Voordelen voor u

Wij luisteren graag naar u en kunnen nu een veelgestelde wens in vervulling laten gaan! Zo krijgt u toegang tot een persoonlijk patiëntenportaal, waarin u uw gegevens en vragenlijsten terugvindt. Ook is de software nog beter ingericht op informatiebeveiliging, waar we in onze praktijk ook veel waarde aan hechten.

Even wennen

U kunt zich wellicht voorstellen dat ons praktijkteam even moet wennen aan de nieuwe software en de nieuwe werkwijze die daarbij hoort. Uiteraard hebben wij ons zo goed mogelijk voorbereid, middels trainingen en dergelijke. Zo merkt u als cliënt zo min mogelijk van de overstap naar het nieuwe systeem.

Wij hopen op uw begrip en verwelkomen u binnenkort graag weer in onze praktijk. Heeft u vragen over dit bericht? Neem dan gerust contact op met ons secretariaat.

 

Met vriendelijke groet,

Fysio De Praktijk