• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Veldrevalidatie

Wanneer u na een klacht of blessure weer uw sportactiviteiten wil gaan hervatten, kan het wenselijk zijn om met de fysiotherapeut op het veld te trainen. Uw eigen fysiotherapeut bepaalt in overleg met de fysiotherapeut op het veld wanneer u hier klaar voor bent. U gaat sportspecifiek trainen om de hervatting van de sport soepel te laten verlopen. In de opbouw zal er samengewerkt worden met de sportverzorger en de trainer.

Door middel van veldrevalidatie slaan wij een brug tussen de praktijkbehandeling en het hervatten van de sportactiviteit. Zodat u kunt terugkeren op uw oude sportniveau. Dit is extra van belang na een langdurige blessure.

Deze veldrevalidatie vindt plaats op een van de sportvelden in Maarssen en kan in onderling overleg ook bij uw eigen sportvereniging plaatsvinden bijvoorbeeld in de zaal of in het zwembad.


Wanneer

Als u uitbehandeld bent in onze oefenruimte en op de behandeltafel, maar nog de conditie en vaardigheden mist die nodig zijn om het veld op te gaan of om uw sport weer goed uit te kunnen oefenen. Zo verkleint u de kans op terugkeer van uw blessure.


Vergoedingen

Veldrevalidatie wordt vergoed/berekend als reguliere fysiotherapiebehandeling. Bent u aanvullend verzekerd voor fysiotherapie dan kunt u deze behandeling vergoed krijgen van uw zorgverzekeraar. Informeert u zelf naar het aantal behandelingen dat zij aan u in een jaar vergoeden.